Mattias Martinson sjunger ”Ödmjukhetens konung”

 

Mattias Martinson arbetar som evangelist för Compassion Sverige. I sin tjänst reser han runt bland Sveriges församlingar för att förkunna, undervisa och leda lovsång. Mattias Martinson är också musiker och låtskrivare och har skrivit många älskade sånger som används brett inom kyrkan. Han har även släppt flera uppskattade skivor genom åren. Med sin passion för teologi och sitt bultande lovsångshjärta inspirerar och utrustar han unga som gamla, från olika sammanhang inom Svensk Kristenhet. Mattias Martinson är bosatt på Öckerö. Han har lett lovsång sedan mitten på 1990-talet och har tillsammans med sin hustru Therese, blivit en av landets starkaste lovsångsambassadörer.

Ödmjukhetens konung – Text och musik av Mattias Martinson

Gud hör min bön igen
Lär mig ödmjukhet
Så jag kan likna Dig
Ännu mer konkret
Guds Ande låt Ditt ljus
Få leda mig
Till ödmjukhetens väg
Ännu nämre dig

Gud du som älskar brutenhet
Du är de svagas värn
som tvättar trötta fötter
Du läker våra sår
I allt vill jag likna Dig Jesus
Låt ditt hjärta forma mitt
Du som är ödmjukhetens konung
Allt jag har är ditt

Gud hör mig bön igen
Lär mig ödmjukhet
Så jag kan likna dig
Ännu mer konkret
Gud Ande låt ditt ljus
Få leda mig
Till ödmjukhetens väg
Ännu närmre dig

Gud som älskar hjärtats brutenhet
Du är de svagas värn
som tvättar trötta fötter
Du läker våra sår
I allt vil jag likna dig Jesus
Låt ditt hjärta forma mitt
Du som är ödmjukhetens konung
Allt jag har är Ditt

Gud du som älskar hjärtats brutenhet
Du är de svagas värn
som tvättar trötta fötter
Du läker våra sår
I allt vill jag likna dig Jesus
Låt ditt hjärta forma mitt
Du som är ödmjukhetens konung
All jag har är ditt

Du som är ödmjukhetens konung
Allt jag har är ditt

Dela

Lägg till kommentar