Bo Järpehag sjunger ”Mer av dig”

Bo Järpehag är en svensk kristen musiker, sångare, lovsångsledare, kompositör och textförfattare. Han växte upp i Ljusfallshammar i Östergötland, där han träffade Elsa Järpehag (ogift Ahnlund) som han gifte sig med 1984. Tillsammans med sin fru Elsa och Heléne Kallryd, har han varit en del av trion Miracle Music sedan 1980-talet, vars lovsånger sjungs i olika sammanhang inklusive Svenska kyrkan. Redan som tonåringar träffades Bo och Elsa och Heléne, och ett gäng andra ungdomar från Finspångstrakten. En ungdomsväckelse bröt fram i deras bygder, och ur det bildades en ungdomskör. Även efter 35 år som banbrytare för lovsång och tillbedjan fortsätter Miracle Music i sin kallelse inom musiken. Från Miracle Musics första början var tolv ungdomar från kören, med i bandet. Efter det flyttade flera av medlemmarna iväg, och kvar blev Bosse, Elsa och Heléne. Idag när de är ute och leder lovsång tillsammans med ytterligare några musik, kallar de sig ofta bara Bo Järpehag med team. Idag har de S:ta Clara kyrka i Stockholm som sitt primära utflöde, där de är med och leder lovsång.

– Vi älskar att vara med Gud på det här sättet, säger frontfiguren Bo Järpehag i en intervju om gruppens drivkraft. ”Mer av dig” är en enkel bönesång som sjungs väldigt mycket, avslutar Bo.

Mer av Dig 

Mer av Dig Jesus mer av Dig
Mitt hjärta längtar efter mer av Dig
För min själ är svag till Dig ropar jag
Mitt hjärta längtar efter mer av Dig

Mer av Dig Jesus mer av Dig
Mitt hjärta längtar efter mer av Dig
För min själ är svag till Dig ropar jag
Mitt hjärta längtar efter mer av Dig

Mer av Dig Jesus mer av Dig
Mitt hjärta längtar efter mer av Dig
För min själ är svag till Dig ropar jag
Mitt hjärta längtar efter mer av Dig

 

Text och musik: Bo Järpehag

 

Dela

Lägg till kommentar